Stemmig voedsel

  • 3 min.
  • Beroepsuitoefening

Twee bruine boterhammen, twee plakjes rosbief, een plakje oude kaas, een zakje mosterd, boter, soep, een rauwkostsalade, twee tomaten, een banaan en halfvolle melk.‘En af en toe nog een hardgekookt ei erbij’, licht G. Nabarro de lunch toe die voor hem staat uitgestald op het bruinkleurige geplastificeerde dienblad. We hebben afgesproken vandaag zijn lunchgewoonten onder de loep te nemen. Guido Nabarro, werkzaam als psychiater en plaatsvervangend opleider in het AMC/De Meren in Amsterdam, leek het belangrijk in deze maandelijkse eetcolumn in plaats van het diner ook de lunch eens aandacht te geven. ‘Wij psychiaters zijn toch een groot gedeelte van ons leven in ziekenhuizen of instellingen en afhankelijk van de lunch die daar wordt geserveerd.’&ellipsis;

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?