vacatures

Psychiater, Bravis

Bergen op Zoom

 

 

Psychiater, Bravis. Bergen op Zoom

Bent u de psychiater die wij zoeken? U bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt en helder en open met collega’s en patiënten communiceert.

Uw functie
Werken in het Bravis ziekenhuis geeft u de mogelijkheid om met grote autonomie de volle breedte van uw vak uit te oefenen, u te blijven ontwikkelen en uw eigen accenten en aandachtsgebieden te kiezen.
Werkt u graag klinisch of juist poliklinisch? Heeft u interesse in onze POP-poli of juist in de ECT? Verdiept u zich graag in de meest complexe somatisch psychiatrische co-morbiditeit op onze MPU, of vindt u het contact met de andere specialisten in de consultatieve dienst leuker? Waar het zwaartepunt van uw werk komt te liggen bepaalt u grotendeels zelf en in overleg met uw toekomstige collega’s van de huidige vakgroep; die bestaat uit de psychiaters A. van Dalfsen, B. Dieleman, A. Koelman, E. van Gorsel en A. van Baars.

Onze dienst psychiatrie
De afdeling psychiatrie bestaat ruim 30 jaar en omvat een open PAAZ afdeling met 24 bedden (inclusief 10 MPU) met een sociotherapeutisch klimaat, een inzichtgevende deeltijd behandeling, een polikliniek, een consultatief-psychiatrische dienst en een AIOS opleidingsplaats. Het is goed samenwerken met een zeer ervaren multidisciplinair team van medewerkers, bestaande uit afdelingsverpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, consultatief psychiatrisch verpleegkundigen, psychologen, vaktherapeuten en een systeemtherapeut. Tenslotte worden we ondersteund door een groep van secretaresses die er echt op gericht zijn om u in uw dagelijks werk te faciliteren en uw administratieve taken tot het absolute minimum te beperken.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega psychiater (of laatstejaars AIOS) die floreert in een goede werksfeer. Ervaring in de ziekenhuispsychiatrie is een plus, geen must. Goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor worden zeer gewaardeerd.
De ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis geven u de mogelijkheid om de toekomstige medisch psychiatrische dienst in de nieuwbouw mee vorm te geven.
Wij vragen de kandidaat die de functie gaat vervullen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Waar u het voor doet?
De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, het betreft een loondienstverband gebaseerd op de AMS salarisschaal met aanpassingen aan de marktomstandigheden.

Iets voor u?
Upload dan uw cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand. U ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van de psychiaters, via 088-706 7854.

Bent u benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Over ons

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wilt u vanuit uw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan bent u hier op uw plek. Want hier maken we morgen beter.

« naar vacatureoverzicht

Locatie: Bergen op Zoom
Voltijd/deeltijd: Gemiddeld 0,7 tot 1.0 FTE
Reageer vóór: 1 juni 2021
Reageer:

Via de website.


Meer over deze werkgever: https://www.werkenbijbravis.nl/vacatures
LinkedIn groep: De Psychiater