vacatures

Psychiater, Centrum voor Psychotherapie

Lunteren

 

 

Psychiater, Centrum voor Psychotherapie. Lunteren

Wil jij als psychiater binnen een psychotherapeutische context jouw vak in de volle breedte uitoefenen? Dat kan, zowel op vaste als op ZZP basis, bij ons Centrum voor Psychotherapie in Lunteren.

“Uniek aan deze werkplek is dat ik niet alleen psychiater ben, maar ook psychotherapeut. Samen met mijn professionele collega’s zorgen wij voor een samenhangend behandelmilieu. Dit maakt dat ik hier graag werk.”

“Je komt te werken in een warm en betrokken team met veel diverse professionals. We nemen de tijd om met elkaar te overleggen op vaste momenten, maar ook door bij elkaar binnen te lopen. Samen geven wij de behandeling vorm.”

Binnen ons schemagerichte cluster bieden wij aan ruim vijf groepen van elk negen cliënten een behandeling conform het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen. Schematherapie vindt plaats binnen de milieutherapie en het model van samenhangend behandelen, volgens de methodische stroming van de schematherapie van Farrell & Shaw. Ons multidisciplinaire team zorgt voor een klimaat van veiligheid waarbinnen cliënten kunnen experimenteren en groeien.

 Wat ga je doen

“Als psychiater vind ik de caseload goed te overzien. We doen het echt met elkaar en je staat er nooit alleen voor.”

Als psychiater binnen het CVP kom je te werken in ons schemagerichte cluster. Hier draag je bij en geef je uitvoering aan het algemeen psychiatrisch behandelingsbeleid. Je hebt medische eindverantwoordelijkheid voor de intake, psychodiagnostisch screeningsonderzoek en psychiatrische behandeling en consultatie. Je geeft medicatie spreekuren in groepsverband met oog voor groepsdynamica. Daarnaast geef je tweemaal per week schematherapie aan de groep. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het medicatiebeleid. Binnen het teamoverleg draag ook jij bij aan het psychodynamisch denken. Daarnaast bied je werkbegeleiding aan AIOS-en en draai je met collega’s mee in de crisisdienst van Pro Persona, Veluwe Vallei regio Ede. Je werkt vanzelfsprekend nauw samen met jouw collega psychiater van het psychodynamische cluster.

Wie past binnen ons team

“Wij vinden het als team vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met persoonlijkheidsproblematiek, groepsbehandelingen, waaronder schematherapie en klinische psychotherapie. Wij willen ons team versterken met iemand die wil meebouwen aan het CvP.”

 Je beschikt vanzelfsprekend over een afgeronde opleiding tot psychiater met geldige registraties. Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid. Daarnaast ben je een echte teamspeler en innovatief. Je bent fl exibel en kunt confl ict- en crisissituaties hanteren. Verder werk je systematisch en ordelijk en ben je betrouwbaar en integer.

Meer weten

Ben je nieuwsgierig naar wat we jou te bieden hebben en wil je meer weten? Je kunt hiervoor contact opnemen met Saskia Daemen, zorgmanager 06-50 05 58 31 of jouw toekomstig collega Dominique van de Loo, psychiater op 0318-57 21 41. Verder informatie is tevens te vinden op onze website Werken bij Pro Persona: www.werkenbijpropersona.nl.

We nodigen je van harte uit om langs te komen om een beter beeld te krijgen en de sfeer proeven bij ons.


Waar ga je werken

Kenmerkend voor het werken in het bovenregionale Centrum voor Psychotherapie is het samenhangende psychotherapeutische behandelklimaat, dat je samen met het multidisciplinaire team vormgeeft.

In Lunteren geven wij specialistische psychotherapeutische klinische en dagklinische behandeling aan volwassen cliënten met een persoonlijkheidsstoornis. Er zijn twee clusters, het psychodynamische en het schemagerichte cluster, met elk 45 behandelplaatsen.

Onze cliënten volgen na de intakeprocedure een behandelprogramma van acht maanden, bestaande uit onder andere groepspsychotherapie, sociotherapie, vaktherapieën, systeemtherapie en waar nodig farmacotherapie.

« naar vacatureoverzicht

Locatie: Lunteren
Voltijd/deeltijd: 18 - 36 uur
Reageer:

Saskia Daemen, zorgmanager 06-50 05 58 31 of Dominique vd Loo, psychiater 0318-57 21 41


Meer over deze werkgever: https://propersonaconnect.nl/centrum-voor-psychotherapie/
LinkedIn groep: De Psychiater