vacatures

Regiebehandelaar, Mozaik

Bergen op Zoom

 

 

Regiebehandelaar, Mozaik. Bergen op Zoom

Wil je als regiebehandelaar in jouw werk;

  • VRIJHEID, RUIMTE en SAMEN VINDINGRIJK WERKEN? Samen met je collega’s geef je binnen een zelforganiserend team invulling aan de hoge kwaliteit van de zorg voor cliënten. Hierin krijg je de vrijheid en ruimte om vindingrijk te werken
    en waarderen we eigen initiatief.
  • AANDACHT VOOR JOUW PERSOONLIJKE WENSEN? Jouw werkomgeving willen we graag zo prettig mogelijk voor je maken. Heb je persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen? Daarover gaan wij graag met je in gesprek.
  • JE BLIJVEN ONTWIKKELEN? Beroepsopleidingen, trainingen en cursussen. We investeren graag in jou, omdat we geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. We hebben een studiekostenregeling en een opleidingsbudget per team.

Dan zijn jij en Mozaïk, onderdeel van Pameijer, een match!

In je rol als regiebehandelaar (psychiater) geef jij richting aan het behandelproces van zeer kwetsbare mensen met een dubbele diagnose. Je gaat hierbij op zoek naar de eigen kracht van de cliënten. Het zijn deze vindingrijke, soms kleine, stapjes die het begin zijn van verandering tot iets veel groters: weer meedoen aan de maatschappij.

Enthousiast?

Lees de volledige vacaturetekst op www.werkenbijpameijer.nl of neem contact op met Andy van den Broek op 06 – 23 47 92 40 (behandelteam Zuidwest- Nederland) of Annemieke ten Kleij op 088 – 271 1945 (Behandelteam Rotterdam-Rijnmond).


« naar vacatureoverzicht

Locatie: Bergen op Zoom
Reageer:

Neem contact op met Andy van den Broek op 06 – 23 47 92 40 (behandelteam Zuidwest- Nederland) of Annemieke ten Kleij op 088 – 271 1945 (Behandelteam Rotterdam-Rijnmond).


Meer over deze werkgever: https://www.werkenbijpameijer.nl/
LinkedIn groep: De Psychiater