vacatures

Ziekenhuispsychiaters, Haaglanden MC

Den Haag

 

 

Ziekenhuispsychiaters, Haaglanden MC. Den Haag

De OE Psychiatrie van HMC is een actieve groep psychiaters die volop in ontwikkeling is vanuit een eigen visie op de ziekenhuispsychiatrie en actief meedenkt met de ontwikkelingen in onze organisatie. Wij zoeken twee betrokken collega's die graag op het grensvlak van somatiek en psychiatrie werkzaam willen zijn en enthousiast zijn over alle mogelijkheden die de ziekenhuispsychiatrie biedt. Voor één van de functies zoeken wij een psychiater met affiniteit of interesse in het aandachtsgebied Oncologie. Heb je interesse? We maken graag kennis met jou!

Informatie

De OE Psychiatrie biedt psychiatrische zorg aan patiënten binnen ons ziekenhuis. Wij werken bij de Medisch Psychiatrische Unit (MPU) met zes bedden, de psychiatrische consultatieve dienst, SEH, op gespecialiseerde poli's zoals POP (zwangerschap en psychiatrie), oncologie en Parkinson en hebben diverse liaisontaken. De psychiaters werken samen met de andere specialisten ten behoeve van geïntegreerde zorg voor patiënten. De OE Psychiatrie bestaat momenteel uit zes ziekenhuispsychiaters die nauw samenwerken met drie consultatief psychiatrisch verpleegkundigen. Wij verzorgen de verplichte stage consultatieve psychiatrie en bieden keuzestages ziekenhuispsychiatrie voor de opleiding psychiatrie. Tevens bieden wij stageplaatsen voor huisartsen in opleiding en werken wij met arts-assistenten niet in opleiding. Binnen de psychiatergroep wordt deelgenomen aan wetenschappelijk onderzoek.

In HMC zijn de psychiaters breed inzetbaar op alle terreinen van de ziekenhuispsychiatrie. Daarnaast wordt er gewerkt met aandachtsgebieden. We participeren in het bereikbaarheidsdienstrooster voor consultatie van opgenomen patiënten en volgen de uitgangspunten veilig en gezond werken van de AMS.

Voor één van de functies zoeken wij een psychiater met affiniteit met of interesse in het aandachtsgebied Oncologie. De functie biedt mogelijkheid om naast de algemene werkzaamheden als ziekenhuispsychiatrie vorm en verdieping te geven aan de psychiatrische zorg voor oncologische patiënten bij HMC Antoniushove, het centrum voor kankerzorg in de regio.

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste psychiater met grote belangstelling voor het grensvlak van somatiek en psychiatrie. Ook kandidaten die op korte termijn hun opleiding afronden, worden uitgenodigd te solliciteren!
  • Je hoeft geen ervaring te hebben in de ziekenhuispsychiatrie of over uitgebreide somatische ervaring te beschikken
  • Je hebt affiniteit met de dynamiek van een groot topklinisch ziekenhuis
  • Je hebt affiniteit met Oncologie
  • Je werkt graag in teamverband

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Arbeidsvoorwaarden

  • Contract voor een half jaar en na gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd
  • Het aantal uren (27-45) is in overleg
  • Salaris is conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) en afhankelijk van kennis en ervaring

Contactinformatie

Heb je interesse en wil je eerst vrijblijvend kennis komen maken? Dat kan! Voor informatie of verdere toelichting kun je contact opnemen met mw E. Baptist (voorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9793096 of per mail: e.baptist@haaglandenmc.nl of met mw. K. Lommerse (vicevoorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9791826 of per mail: k.lommerse@haaglandenmc.nl.

Geef jij je carrière een plus? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet.


Over Haaglanden Medisch Centrum

Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie. We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.

HMC heeft drie klinische locaties: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. Ook is er een poliklinische locatie in Gezondheidscentrum Wassenaar. We bieden zorg aan dichtbij de patiënt als het kan en in het ziekenhuis en onze zorgcentra, als dat nodig is. We organiseren de poliklinische zorg wijkgericht samen met huisartsen, thuisorganisaties en andere zorgverleners.

« naar vacatureoverzicht

Locatie: Den Haag
Voltijd/deeltijd: 27 uur / 45 uur
Reageer:

https://www.werkenbijhmczorg.nl/vacatures/vacature/sollicitatie/68481


Meer over deze werkgever: https://www.werkenbijhmczorg.nl
LinkedIn groep: De Psychiater